Loading...
Loading...
 
LUNGO COLOMBIA
AROMĂ INTENSĂ
Pe pantele abrupte și în climatul variat al munților Sierra Nevada trăiesc descendenții tribului Tayrona. În aceste ținuturi sacre este cultivată după metode tradiționale această cafea bio cu o aromă unică. O să adori aroma sa cu totul specială, cu note de migdale prăjite, nucșoară și orz.
Absolute Origins Colombia

CREATIVITATE DEPLINĂ

Creativitatea artistică a tribului Tayrona poate fi resimțită în energia din această cafea intensă care provine de pe aceste meleaguri. Ești gata pentru o capodoperă în orice moment al zilei?
hotpoint-1

CĂLĂTOREȘTE ÎN ȚINUTUL

SACRU AL TRIBULUI TAYRONA

În aceste ținuturi ancestrale este cultivată cafeaua noastră 100% bio, cu aromele sale inconfundabile. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată. Savureaz-o împreună cu sortimentul Lungo Columbia.

Conceput pentru a crea o cremă densă și rafinată, specifică

sortimentelor noastre de cafea

Cu o presiune de până la 15 bari, espressoarele noastre nu sunt doar elegante, ci se remarcă prin calitate.

Back