You have reached the website

Suport Capsule PLENTY

Suport pentru depozitare 40 capsule

74,97 RON
74,97
1
Set of items
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
Suportul de capsule Plenty este cel mai mare din gama NESCAFÉ® Dolce Gusto®! Având suficient spațiu pentru 40 dintre capsulele tale preferate și trei secțiuni pentru stocare, îți poţi expune capsulele de cafea colorate în cel mai drăguţ mod posibil.
Suportul inteligent folosește gravitația pentru o utilizare și mai ușoară: capsulele cad pe rând în tăvița de dedesubt, pentru ca tu să alegi aroma pe care ți-o dorești. Design-ul său inovativ combină utilizarea ușoară și calitatea excelentă, reușind să capteze atenția prietenilor tăi de fiecare dată când vin în vizită. Acest suport de capsule de cafea este transparent, pentru a vedea capsulele diferit colorate din gama NESCAFÉ® Dolce Gusto®, mici piese de artă, în timp ce baza are culoarea albă clasică, complementară bucătăriei tale. De fapt, suportul de capsule Plenty va deveni piesa de rezistență a întâlnirilor cu cei dragi -€“ cu așa o diversitate de capsule, prietenii și familia ta vor fi răsfățați fără niciun dubiu!

Dacă te bucuri zilnic de specialitățile NESCAFÉ® Dolce Gusto®, acest suport încăpător s-ar putea să fie accesoriul perfect care să îți țină capsulele organizate. Așadar, ia-ți o capsulă și bucură-te de pauza de cafea!
* Capsulele de cafea nu sunt incluse.

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.