You have reached the website

NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato 16 capsule, 16 băuturi, 100.8g

16 capsule de Cortado Espresso Macchiato cremos

22,89 RON
22,89
  • Detalii
  • Ingrediente
  • Recenzii și ratinguri
Consistentă și bogată, o specialitate de cafea absolut delicioasă ce își trage rădăcinile din Spania, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado este un espresso macchiato ce conține un amestec distinct, bogat și intens de espresso classic și lapte ce îi adaugă extra savoare, fiind perfectă în orice moment al zilei și absolut necesară în orice colecție de specialități de cafea.
Având o aromă puternică, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado Espresso Macchiato este o cafea acoperită de o cremă mătăsoasă, specifică oricărui espresso, care aduce un gust extraordinar de la prima înghițitură. În plus, capsulele sunt foarte simplu de utilizat, deoarece laptele și amestecul de espresso sunt combinate inteligent într-o singură capsulă care, mulțumită presiunii de până la 15 bari a aparatelor de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® , își subliniază corpolența și gustul intens, apetisant, la fel de bun precum sugerează și aspectul său fantastic, pus în evidență de o elegantă cană de espresso.
Și dacă îți dorești același gust, dar fără cofeină, poți savura și cafeaua NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado Espresso Macchiato Decaf.
Declaratie nutritionala Per 100 g
     
Valoare energetica kJ 1473
Valoare energetica kcal 353
Grasimi g 16,70
din care acizi grasi saturati g 10,40
Glucide g 25,10
din care zaharuri g 24,80
Fibre  g 12,40
Proteine g 19,00
Sare g 0,90


Ingrediente
Lapte praf integral (61,8%), cafea solubila (36,5%), stabilizatori (fosfati de potasiu, citrati de sodiu), emulgator (lecitina de soia).

 

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.