Loading...
Loading...
 
Peru
PROSPEȚIMEA REGIUNII CAJAMERA
Climatul caracterizat prin vânturile tonifiante din regiunile înalte peruviene din provincia Cajamarca oferă condițiile optime pentru cultivarea unei cafele Arabica excepționale, respectând tradițiile Minga. Bucură-te de unicitatea regiunii Cajamarca, în care această cafea intensă capătă arome de lemn dulce și note subtile de piper roz. Savurează și bucură-te de aciditatea plăcută și notele de muguri de coacăze negre.

CULTIVATĂ CONFORM
TRADIȚIEI MINGA

Tradiția Minga din Cajamarca are la bază filozofia de ajutor și respect reciproc. Deoarece cafeaua noastră organică este cultivată în inima regiunii Cajamarca, te vei bucura de acest sentiment plăcut la fiecare înghițitură, fie că o savurezi dimineața, fie mai târziu, împreună cu prietenii.
hotpoint-1

CAFEA DE CALITATE EXCEPȚIONALĂ

Condițiile climatice specifice și grija deosebită pe care o acordă fermierii fac posibililă obținerea acestei cafele de calitate excepțională. Clima caldă, altitudinea ridicată și solul fertil creează condițiile ideale pentru cultivarea acestei cafele Arabica, 100% bio. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

PERU

Dulce| Echilibrat

Ca urmare a unei investiții majore în optimizarea producției, Peru este acum unul dintre cei mai mari producători de cafea bio certificată.

Back