Loading...
Loading...
 
Cappuccino
UN CLASIC AL CAFENELELOR,
PREPARAT LA TINE ACASĂ
Savurează acest sortiment dulce și delicios pentru a descoperi combinația surprinzătoare de espresso aromat și spumă de lapte onctuoasă. Sortiment intens, cremos, ce păstreaza particularitățile clasice. Toate acestea la o singură atingere de buton.
Cappuccino

E TIMPUL
SĂ IEI O PAUZĂ

Te frământă aglomerația din această zi? Uneori ai nevoie de puțin ajutor pentru a începe bine ziua. Trezește-te, prepară un cappuccino, savurează-l cu toate simțurile și relaxează-te. Acest sortiment clasic, atât de rapid de preparat, este aliatul de care ai nevoie.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

CELEBRU ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ

Am îmbinat laptele cremos cu un espresso rezultat din 2 tipuri de cafea Arabica de primă calitate, cultivate în Columbia și Brazilia, și o cafea Robusta intensă din Vietnam. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

 

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

 

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Back