Loading...
Loading...
 
Espresso Decaf
ÎȚI VINE SĂ CREZI CĂ NU ARE COFEINĂ?
La fel de bun ca varianta originală, acest amestec decafeinizat dezvăluie o aromă sofisticată, cu note de fructe roșii și cereale prăjite. Delectează-te cu textura sa complexă, dar mătăsoasă, desăvârșită printr-un strat de spumă catifelată. Cafea decofeinizată natural, cu ajutorul apei.
Espresso Decaffeinato

GUSTUL FAD NU ESTE PENTRU TINE

Vrei o cafea fără cofeină dar cu un gust autentic? Noi avem soluția potrivită pentru tine. Uită de compromisuri cu acest sortiment decafeinizat, potrivit după cină sau oricând îți dorești să savurezi o ceașcă de cafea.
hotpoint-1
hotpoint-2

UN MIX DE BOABE DIN AMERICA DE SUD

Brazilia, Columbia sunt originile selectate pentru acest sortiment Espresso Decaffeinato. Savurează esența acestor boabe de cafea Arabica din două origini de renume mondial, decafeinizate natural, cu ajutorul apei. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și asigurăm în același timp creșterea productivității, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back