Loading...
Latte Macchiato Caramel
CAFEA SAU DESERT? AMBELE!
Nu trebuie să mai alegi între cafea și desert. Descoperă stratul savuros de espresso de sub spuma densă și notele delicioase de caramel asociate laptelui fin.
Caramel Latte Macchiato

O CLIPĂ DE
FERICIRE DEPLINĂ

Data viitoare când te răsfeți cu o cafea, asigură-te că este mai bună și mai spumoasă ca niciodată. Savurează acest latte apetisant și spectaculos de gustos în orice moment al zilei, când vrei să profiți de o clipă de liniște și să te bucuri de viață.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ESENȚA CAFELEI DE PRIMĂ CALITATE

La baza sortimentului Latte Macchiato Caramel stă un amestec de boabe de cafea Arabica de primă calitate din Brazilia și Columbia, combinate cu boabe de cafea Robusta din Vietnam, care se disting prin intensitate. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

imagine-harta-caramel-latte imagine-harta-caramel-latte
imagine-brazilia-origins

Brazilia

Aciditate foarte scăzută | Gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

imagine-colombia-origins

Columbia

Gust delicat, echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

imagine-vietnam_1

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Back