You have reached the website

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® DROP - ALB

Descoperă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop - Alb, cu design inspirat de picătura de cafea, tehnologie modernă şi presiune de până la 15 bari!

761,60 RON
761,60
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
  • Specificații

Cu un design unic inspirat de picătura de cafea, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este noul sistem de băuturi automat care combină inovaţia aspectului cu abilitatea impresionantă de preparare a cafelei. Presiunea sa până la 15 bari face posibilă prepararea fiecărei băuturi NESCAFÉ® Dolce Gusto® la un nivel înalt de calitate, ca la un coffee-shop - iar datorită faptului că este un sistem automat, poţi personaliza şi savura fiecare băutură în stilul tău.

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop Alb atrage privirile prin contrastul clasic dintre culoarea albă a bazei şi stilatul design negru din partea superioară, inspirat de picătura de cafea. Dar nu se limitează totul la design - acest nou aparat automat este capabil să producă mai mult decât calitatea cafelei pe care o aştepţi de la un barista, cum ar fi o spumă impresionantă la un cappuccino, straturi elegante la cafeaua latte macchiato, sau bogăţia conţinutului băuturii Chococino. Acest aparat exclusivist este modalitatea ideală prin care îţi poţi asigura pauza de cafea din fiecare zi. Indiferent de moment, aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este alături de tine, fie când te bucuri singur de o perioadă de relaxare sau când doreşti să îţi impresionezi invitaţii.

 

Pentru experienţa cafelei desăvârşite care aduce stilul barista al băuturilor chiar în locuinţa ta, încearcă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop Alb. Dacă te-a impresionat acest model, te invităm să consulţi şi exclusivistul aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop Gri. 

*Prețul aparatului include taxa de timbru verde, în valoare de 1 leu + TVA.

1 Item(uri)

pe pagină

Rating general


(5.00 de la 5)

Distribuție rating

5 stele
(1 recenzii)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

1 Recenzie

1 Item(uri)

pe pagină
FOARTE BUN

Foarte bun, face cafea foarte bună și ciocolată/Nesquik/ceai, are o formă frumoasă de roboțel. Vi-l recomand, este perfect!

Recenzie în funcție de Viorel (Transmis la 07.10.2018)

1 Item(uri)

pe pagină

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.

Producător Aparat Krups
Touch technology Nu
Capacitatea rezervorului de apă 0.8 l
Coș capsule Da
Depozitare capsule Da
Mâner din crom Nu
Tavă din otel, pentru captarea picăturilor Da
Ecran LCD Da
Mâner mecanic Nu
Rotita de defilare Nu
Greutate aparat ~2.4 kg
Puterea aparatului wati 1500 W
Tensiune 230 V, 50 Hz
Garanție aparat 2 ani