You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me Automat - Alb

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me Automat - Alb

  • NESCAFÉ® Dolce Gusto®  Mini Me Automat - Alb
476,00 RON
476,00
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
  • Specificații
N-a fost niciodată mai ușor să prepari o cafea excelentă în confortul casei tale ca acum. Secretul este aparatul de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me. Având un design compact și o presiune profesională de pana la 15 bari, acest aparat inteligent îți va pregăti de fiecare dată o băutură desăvârșită.

Nuanțele de gri cu alb oferă aparatului un aspect stilat și completează perfect orice bucătărie. De la cafele clasice precum NESCAFÉ® Dolce Gusto® Caffe Latte sau NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino, la ceaiuri aromate și la ciocolată caldă, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me va transforma orice capsulă într-o băutură delicioasă în câteva clipe. Cu siguranță vei găsi o aromă care ți se potrivește, întrucât există multe variante de capsule în supermarketuri sau exclusiv online. În plus, dacă îți place designul în două culori, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me roșu ar putea fi o altă alegere potrivită pentru tine.

Ușor de folosit și de curățat, nu va trebui să depui mult efort pentru întreținerea aparatului. Având o garanție de 2 ani și un pachet cu o selecție de băuturi, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me îți va răsfăța papilele gustative și te va ajuta să experimentezi cafeaua la un alt nivel. *Prețul aparatului include taxa de timbru verde, în valoare de 1 leu + TVA.

2 Item(uri)

pe pagină

Rating general


(5.00 de la 5)

Distribuție rating

5 stele
(2 recenzii)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

2 Recenzii

2 Item(uri)

pe pagină
FOARTE BUN

Foarte bun, face cafea foarte bună și ciocolată/Nesquik/ceai, are o formă frumoasă de roboțel. Vi-l recomand, este perfect!

Recenzie în funcție de Viorel (Transmis la 07.10.2018)
F.multumita de aparatul Mini me.

Comanda pt acest aparat a fost onorata intr-un termen f scurt (2 zile) şi sunt foarte multumita de performantele expresorului. Funcţionează impecabil, face f putin zgomot si nu tremura (asa cum citisem in recenziile altor cumpărători ). Il recomand fara ezitare. Este o "bijuterie" de aparat !

Recenzie în funcție de Simona (Transmis la 04.09.2017)

2 Item(uri)

pe pagină

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.

Producător Aparat Krups
Touch technology Nu
Capacitatea rezervorului de apă 0.8 l
Coș capsule Nu
Depozitare capsule Nu
Mâner din crom Nu
Tavă din otel, pentru captarea picăturilor Nu
Ecran LCD Nu
Mâner mecanic Nu
Rotita de defilare Lever
Greutate aparat ~2.5 kg
Puterea aparatului wati 1500 W
Tensiune 230 V, 50 Hz
Garanție aparat 2 ani