You have reached the website

INFINISSIMA TOUCH BY KRUPS® - gri

INFINISSIMA TOUCH este un espressor automat, cu un design modern și interfață intuitiv-tactilă, ce transformă orice bucătărie într-un coffee shop cu stil.

Stoc epuizat
760,00 RON
760,00
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
  • Specificații

Espressorul automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA TOUCH are un design modern, inspirat din semnul infinit și o formă extrem de subțire și compactă, potrivită oricărei bucătării (15.5cm L x 37cm Î x 28cm A). Cu ajutorul lui te poți bucura de o varietate de sortimente, pregătite simplu și rapid, cu presiune de până la 15 bari, rezervorul de 1.2L oferindu-ți posibilitatea de a folosi timp îndelungat cantitatea de apă adăugată inițial. Acest espressor are interfață intuitiv-tactilă și funcție XL în cazul în care vrei să selectezi o cantitate mai mare pentru cafeaua dorită. Alege acest model de culoare gri pentru a transforma bucătăria ta într-un coffee shop cu stil.

  Compact: Espressor automat, ultracompact GENIO S TOUCH de la NESCAFÉ® Dolce Gusto, cu un design elegant și  modern.
 

Play & Select:  Adaugă capsula dorită în espressor, reglează setările după preferințele tale și creează cafeaua perfectă pentru tine. GENIO S are funcție de oprire automată, deci setările inițiale sunt foarte importante pentru a obține o cafea pe gustul tău.

Espresso Boost:  Pentru un espresso desăvârșit poți alege funcția Espresso Boost.

Temperature selection: Selectează nivelul de temperatură dorit apăsând butonul special. Indiferent dacă faci cafeaua pentru tine sau pentru un grup de prieteni, poți miza întotdeauna pe ceașca de cafea savuroasă cu GENIO S TOUCH.

XL function: Ai libertatea de a personaliza cafeaua în funcție de preferinţele tale. Funcția XL îți oferă accesul la o selecție rapidă dacă îți dorești o cantitate mai mare a băuturii.

15 bars pressure: Savurează acasă o cafea pregătită profesional, cu un strat de cremă catifelată și gata în mai puțin de un minut, datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari, care extrage aromele delicate din fiecare capsulă pentru a te bucura de gustul preferat.

Freshness: Capsulele special create, închise ermetic, păstrează toate aromele astfel încât să te poți bucura de același gust preferat, cu fiecare cafea savurată.

Hot Cold: Cu ajutorul funcției "Hot/Cold" poți prepara nu numai băuturi calde, ci și sortimente de cafea rece, special create.

Variety: Selectează din cele peste 20 de varietăți: de la Espresso intens sau Lungo aromat până la Cappuccino cu multă spumă, Latte Macchiato savuros sau ciocolată caldă delicioasă.

Auto Stop: Datorită modului eco, espressorul se oprește automat după 1 minut de inactivitate. Consumul de energie aferent este clasa A +.

Guarantee: Ai 2 ani garanție pentru o utilizare fără griji o perioada lungă de timp.

Descaling alert: Avertizare pentru detartrare - dacă butonul de pornire/oprire se aprinde și are culoarea portocalie este timpul să inițiați procesul de detartrare pentru a înlătura calcarul.

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.

Producător Aparat KRUPS
Touch technology Da
Capacitatea rezervorului de apă 1.2 l
Coș capsule Nu
Depozitare capsule Nu
Mâner din crom Nu
Tavă din otel, pentru captarea picăturilor Nu
Ecran LCD Nu
Mâner mecanic Nu
Rotita de defilare Nu
Greutate aparat ~2.65 kg
Puterea aparatului wati 1500 W
Tensiune 230 V, 50 Hz
Garanție aparat 2 ani