You have reached the website

Ai grijă de aparatul tău pentru a te bucura în continuare de o cafea delicioasă.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura în continuare de cafele delicioase este să arăți aparatului tău puțină dragoste. Facând o rapidă verificare a aparatului la fiecare utilizare, precum și îndepărtând calcarul și desfundând aparatul la fiecare trei sau patru luni, te asiguri că aparatul de cafea este în cea mai bună condiție. Nu a fost niciodată mai simplu să te bucuri de o cană de cafea.

1Fă-ți timp pentru răsfăț

Este foarte ușor să îndepărtezi calcarul din aparatul tău – curătă-l la fiecare 3 luni sau după 400 de utilizări pentru a-l ține în formă maximă. Urmărește videoclipul nostru pas cu pas pentru a afla cum.
 

2Bucură-te de cafea

Fiecare aparat este prevăzut cu propriul instrument de curățare. Urmărește videoclipul nostru pentru a afla unde se află și cum se utilizează.

 
 

3Menține aparatul curat


Operațiunile de curățare de zi cu zi nu sunt dificile și te vei bucura de un aparat în formă maximă. Este suficient să speli sistemul de depozitare capsule, să ștergi panoul posterior și tava pentru captarea picăturilor cu o laveta umedă și gata – vei avea un aparat fericit pentru mult timp.

 

Dacă ai întrebări, consultă pagina noastră de Întrebări frecvente sau contactează-ne.