You have reached the website

STARBUCKS VERANDA BLEND,12 capsule cafea,102g

Note dulci, de cacao

Stoc epuizat
23,98 RON
23,98
  • Detalii
  • Ingrediente
  • Recenzii și ratinguri

În America Latină, plantațiile de cafea sunt adesea conduse de familii ale căror reședințe se regăsesc tocmai în apropierea acestora. Am savurat cafea zeci de ani alături de acești fermieri, stând pe verandele lor, contemplând frumusețea luxuriantă a arborilor de cafea ce se întindeau în zare. De cele mai multe ori, era o cafea ușor prăjită, ca aceasta: dulce și aromată, de o delicatețe irezistibilă.

O cafea cu o finețe aparte După ani de evaluare și expertiză am reușit să definitivăm spectrul de prăjire STARBUCKS. Fiecare cafea necesită un nivel de prăjire ușor diferit pentru a-și dezvălui potențialul maxim de aromă, aciditate, robustețe și savoare.
Prăjirea ușoară Delicate și catifelate, sortimentele STARBUCKS cu prăjire ușoară dezvăluie o încântare delicată a simțurilor și oferă o cafea potrivită și aromată, cu note de prăjire ușoară.
Prăjirea medie Fine și echilibrate, sortimentele STARBUCKS cu prăjire medie aduc un mic imbold și dezvăluie o cafea cu o consistență medie și prăjire pronunțată.
Prăjirea intensă Bogate și puternice, sortimentele STARBUCKS cu prăjire intensă dezvăluie arome robuste și esența caracteristică prăjirii.

Ingrediente

Cafea prăjită și măcinată.

 

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.