You have reached the website

Răsfață-te cu ceva bun din magazinul nostru online

Răsfață-te cu ceva bun din magazinul online - de la capsule și accesorii, până la orice altceva de care ai nevoie pentru a te bucura de o cafea. Iată câteva motive bune pentru care merită să vizitezi magazinul Dolce-Gusto.ro.

Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.
Chiar și pentru comenzi mai mici, costul de expediere este doar 13.09 RON pe comandă (se aplică pentru toată comanda).

Spre magazinul online

Știai că există o gamă de capsule care este disponibilă exclusiv în magazinul online? Prin urmare, dacă îți dorești un Caramel Latte, accesează magazinul online și încearcă serviciile noastre.

Mai mult, oferim o gamă largă și inspirată de accesorii NESCAFÉ Dolce Gusto pentru a pentru a face din savurarea cafelei un moment desăvârșit.

Spre magazinul online

 Depunem toate eforturile pentru a livra produsele în 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Termenul standard de livrare al comenzilor plasate pe www.dolce-gusto.ro este de 3-5 zile lucrătoare, însă pot apărea întârzieri din cauza vremii nefavorabile sau alte motive aflate sub controlul unor terţe părţi (ex: perioadele aglomerate de livrare ale firmei de curierat). Depunem toate eforturile rezonabile pentru a onora toate comenzile în cel mai scurt timp posibil. Prin plasarea comenzii pe acest website sunteţi de acord cu cele de mai sus şi cu posibilele întârzieri care pot apărea în livrarea comenzilor.

Spre magazinul online

Tratăm protecția datelor tale personale cu seriozitate, tocmai de aceea plățile online sunt efectuate prin intermediul serviciului Socket Layer (SSL). Descoperă cât de ușor este să cumperi și să plătești în magazinul online NESCAFÉ Dolce Gusto.

Spre magazinul online