You have reached the website

Suport Capsule BUBBLE - Alb

Suport rotund pentru depozitare 32 capsule

41,65 RON
41,65
32
Capacity
1
Set of items
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
Te invităm să fii îndrăzneț și să scoți în evidență colecția ta de capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® cu un suport Bubble alb special gândit pentru ele. Se potrivește perfect pentu orice bucătărie, fiind o mică piesă de artă, care stochează capsulele tale preferate într-o manieră stilată.
Cu două compartimente separate, îți permit să îți organizezi colecția într-un mod potrivit și comod pentru tine, stocând până la 32 dintre aromele preferate de cafea, ceai sau ciocolată caldă NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Versatilitatea elegantului suport de capsule Bubble îți permite să îți aranjezi toate capsulele în același loc, sau poți folosi una dintre extensiile disponibile în culoarea roșu negru sau alb pentru a-ți crea propriile selecții sau pentru a crește numărul de capsule.
Cu forma curbată, ce completează designul capsulelor NESCAFÉ® Dolce Gusto®, și cu un capac transparent, prin care se pot vedea capsulele viu colorate, vei aprecia fiecare detaliu al acestui suport elegant.

*Capsulele NESCAFÉ® Dolce Gusto® nu sunt incluse.

2 Item(uri)

pe pagină

Rating general


(5.00 de la 5)

Distribuție rating

5 stele
(2 recenzii)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

2 Recenzii

2 Item(uri)

pe pagină
Minunat!

Minunat! De efect, foarte elegant, nu ocupa mult spatiu!

Recenzie în funcție de FLORINA (Transmis la 18.12.2020)
De efect

Un concept modern de suport, foarte util datorită posibilității de extindere cu extensii. Față de suportul de inox (am și unul de acest fel și este solid construit), în care pe o coloană nu încap toate capsulele unei cutii, într-o „minge” încape o întreagă cutie și ciocolată ambalată anume pentru a fi servită la cafea.

Recenzie în funcție de VGM (Transmis la 15.07.2020)

2 Item(uri)

pe pagină

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.