In perioada aceasta ne confruntam cu un numar mare de comenzi. Termenul de livrare este intre 5-7 zile lucratoare. Multumim pentru intelegere.

You have reached the website

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

Date fiscale comapanie

NESTLE ROMANIA SRL
Sediu social: Str. George Constantinescu nr 3, sc A, et 7, Sector 2, Bucuresti, 020339
Cod Unic de Inregistrare (CUI): 8184502
Cod de Inregistrare Fiscal (CIF): RO8184502
Registrul Comertului: J40/10813/2010
Capital Social: 132.906.800 RON
Telefon: +40 21 204 4000
Fax: +40 21 204 4030
E-mail: contact.nestle@ro.nestle.com

Politica de confidentialitate a website-ului
Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei
Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Transmitere
Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Grupului Nestlé si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Grupul Nestlé este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Grupul Nestlé nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Grupul Nestlé nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala
Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Grupului Nestlé sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi, in conditiile de mai jos. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

® Marca inregistrata a Société des Produits Nestlé S.A.. Toate drepturile rezervate.
Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv "Marci") ce apar pe acest website apartin Société des Produits Nestlé S.A., parte a Grupului Nestlé. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca Grupul Nestlé isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

Link-uri catre alte website-uri
Link-urile de pe website-ul Grupului Nestlé va pot trimite in afara retelei si sistemelor Grupului Nestlé, iar Grupul Nestlé nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si Grupul Nestlé nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Grupul Nestlé. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si avertizari
Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Garantii
Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie" si, ca urmare, Grupul Nestlé nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Grupul Nestlé prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, Grupul Nestlé, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala
Grupul Nestlé si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.
Grupul Nestlé si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.
Mai mult, Grupul Nestlé nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.
In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Grupul Nestlé sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Activitati interzise
Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Grupul Nestlé, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:
- Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
- Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Grupul Nestlé, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Grupului Nestlé;
- Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Grupului Nestlé sau proprietatilor altor persoane;
- Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Grupului Nestlé sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege aplicabila
Produsele Grupului Nestlé, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Grupul Nestlé nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să contactați distribuitorul nostru local pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.
Dumneavoastra si Grupul Nestlé sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Politica campanii promotionale

Fiecare consumator are dreptul sa achizitioneze un numar de pana la 3 (trei) Pachete promotionale de pe webshop-ul dolce-gusto.ro. Prin Pachet promotional se intelege promotia in cadrul careia consumatorul primeste gratuit un produs tip capsule cafea, si/sau accesoriu si/sau aparat cafea.

Consumatorii care doresc sa achizitioneze cantitati mai mari sunt rugati sa trimita un email pe contact.nestle@ro.nestle.com.

 

Livrare comenzi
Termenul standard de livrare al comenzilor plasate pe www.dolce-gusto.ro este de 3-5 zile lucrătoare, însă pot apărea întârzieri din cauza vremii nefavorabile sau alte motive aflate sub controlul unor terţe părţi (ex: perioadele aglomerate de livrare ale firmei de curierat). Depunem toate eforturile rezonabile pentru a onora toate comenzile în cel mai scurt timp posibil. Prin plasarea comenzii pe acest website sunteţi de acord cu cele de mai sus şi cu posibilele întârzieri care pot apărea în livrarea comenzilor.

Plată

Suma de plată se poate achita prin una din urmatoarele modalitati:
- prin card bancar, integral, înainte de expedierea produselor comandate; sau
- în numerar, ramburs, la livrare.

Dupa alegerea produselor aferente comenzii aveti posibilitatea de a opta pentru una din cele doua metode de plata de mai sus. In cazul in care alegeti optiunea de plata prin card, este necesar sa furnizati urmatorele detalii: tipul cardului (VISA/Mastercard), numele mentionat pe card, numarul cardului, numar de verificare card, data de expirare si apoi sa finalizati comanda pe site-ul www.dolce-gusto.ro.

Pentru a asigura o conexiune cat mai sigura, va recomandam sa luati masurile de securitate necesare pentru a va proteja contul si conexiunea; in acest sens, va rugam sa aveti in vedere sa nu mentineti activa logarea in site, sa va delogati dupa fiecare conectare, sa nu divulgati parola contului dumneavoastra, sa va setati o parola complexa, cat mai sigura si sa procedati, in general, la mentinerea securitatii accesului la/ prin dispozitivul utilizat pentru conectarea la site. Nestle Romania SRL nu va fi responsabila pentru situatiile in care recomandarile mai sus mentionate nu au fost urmate si pentru niciun prejudiciu pretins sau cauzat in mod efectiv in astfel de situatii.
Prin introducerea datelor de card, confirmati ca ati fost anterior informat si ati acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului de plata cu cardul. Datele cardului dumneavoastra nu vor ramane salvate pentru niciun tip de plati viitoare, pentru fiecare comanda fiind necesara parcurgerea pasilor mentionati mai sus, care descriu modalitatea de plata prin card bancar.

Procesul de plata prin card implica alte 2 terte parti aflate in colaborare cu Nestle Romania SRL si Nestle Operational Services Worldwide S.A.:
- PostFinance Ltd, cu sediul in Berna, Elvetia, Mingerstrasse 20;
- SIX Payment Services (Europe) S.A., cu sediul in Luxemburg, strada Gabriel Lippmann, nr. 10.

Nestle Romania SRL nu isi asuma si nu va raspunde fata de cumparatori pentru nicio categorie de comisioane practicate de banci, procesatori de plati sau oricare alte parti, cu privire la tranzactiile efectuate prin serviciul de plata cu cardul pe site-ul www.dolce-gusto.ro.

Politica de returnare

La receptionarea produselor comandate online, clientul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: “Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele de returnare a produselor, in termen de 14 zile”. Acest termen se calculeaza de la data la care clientul a intrat in posesia fizica a produsului.

Pentru scopul retragerii, consumatorul are dreptul de a transmite declaraţia sa neechivocă în acest sens, prin care îşi exprimă decizia de retragere din contract, conform procedurii descrise mai jos. Cheltuielile ocazionate de returnarea produsului sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. In cazul cutiilor de capsule se vor accepta pentru returnare doar produsele intacte, care nu au fost utilizate pentru consum. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Mentionam ca in cazul receptionarii bunurilor comandate de catre cumparator, vom proceda la returnarea valorii aferente produselor livrate strict in baza conditiilor mentionate mai sus.

In cazul in care decideti sa returnati produsele achizitionate online, va rugam sa consultati etapele procesului de retur care vor trebui parcurse in termen de 14 zile, calculate de la data la care ati intrat in posesia fizica a produsului:
- Contactati serviciul Relatii Clienti (telefonic, la numarul 0800 8 637 85 sau prin e-mail, la adresa contact@ro.nestle.com
- Completati formularul de returnare primit din partea reprezentantilor serviciului Relatii Clienti si asigurati-va ca il veti transmite in forma scanata, la adresa de e-mail contact@ro.nestle.com
- Returnati produsul la adresa urmatoare: Str. Bradului, nr. 57, sat Dragomiresti Deal, comuna Dragomiresti Vale, jud. Ilfov, in intervalul 9:00-16:00.
Raspunderea pentru integritatea produsului returnat pe timpul transportului va revine. Vom refuza primirea coletului in situatia in care constatam ca produsul returnat prezinta modificari fata de starea comunicata in formularul de returnare.
- Veti primi factura storno aferenta comenzii pentru care ati solicitat returnarea produselor la adresa de email comunicata in formularul de returnare in maxim 5 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Receptionarea produselor in depozit poate depasi termenul legal de 14 zile; prin urmare orice termen intermediar ar trebui raportat la data informarii transmise de catre consumator a deciziei sale de a se retrage din contract. In cazul in care ati solicitat returnarea doar a unei anumite cantitati din comanda plasata, veti primi factura storno pe marfa returnata.
- Va putem restitui contravaloarea produselor returnate in contul bancar mentionat in formularul de returnare, intr-un termen de maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele in aceeasi stare in care au fost livrate, fiind valabila data cea mai apropiata.
- Avand in vedere ca nu se pot efectua schimburi de produse, in cazul in care doriti sa primiti alte produse decat cele comandate initial, va trebui sa plasati o noua comanda.

Informații privind deșeurile de echipamente electrice și electronice

Preţul echipamentelor electrice şi electronice NESCAFE Dolce Gusto include costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), conform legislației în vigoare. Utilizatorii de echipamente electrice şi electronice (EEE) au obligația de colecta separat DEEE și de a nu le elimina împreună cu deşeurile municipale nesortate, având în vedere potenţialele efecte nocive asupra mediului şi sănătăţii umane ale DEEE, cauzate de substanţele periculoase prezente în EEE.

DEEE vor fi colectate de către serviciul public de colectare a DEEE organizat de către autoritățile publice la centre fixe de colectare, puncte de colectare mobile sau prin colectare periodică, cu operatori desemnaţi, precum și de către centre de colectare organizate de operatori economici autorizaţi pentru colectarea DEEE.

PENTRU WEBSITE-URI GLOBALE
Pentru website-urile de produs
Grupul Nestlé nu garanteaza faptul că materialele și informatiile din acest website sunt disponibile sau potrivite in toate tarile sau limbile.
Dumneavoastra si Grupul Nestlé sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea elvetiana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Elvetia.

Actualizarea avizului legal
Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.
Copyright © 2014 Société des Produits Nestlé S.A.
Varianta actualizata - ianuarie 2017, Nestle Romania SRL

Pe toate campaniile de tip giveaway cu produs gratuit pachetele se pot achizitiona in cantitatea maxima de 3 buc per cont unic de client.

Clientii care doresc sa achizitioneze cantitati mai mari sunt rugati sa scrie un email pe adresa de email >>  contact@ro.nestle.com

https://www.dolce-gusto.ro/termeni-conditii/