Loading...
Loading...

NESCAFÉ®
Dolce Gusto®

Imaginează-ți o cafea de primă calitate la tine acasă, prin simpla apăsare a unui buton. Cu NESCAFE® Dolce Gusto®, ai la dispoziție varietatea unui meniu de coffee shop și libertatea de a personaliza fiecare băutură exact după gustul tău.

Presiune înaltă

Avantajul presiunii înalte

Sistemul nostru unic de înaltă presiune, de până la 15 bari, îți permite să extragi toate aromele și să-ți completezi cafeaua cu o cremă densă și catifelată.

Prospețime

Fără murdărie, fără

agitație

Viața presupune multă muncă - cafeaua ta nu ar trebui să fie la fel. Cu NESCAFE® Dolce Gusto®, cafeaua măcinată rămâne în capsulă, lăsându-ți curată zona de preparare a cafelei.

Mod eco

Economie de energie

Fiecare espressor este dotat cu modul Eco, care oprește automat aparatul după câteva minute de inactivitate.

Vrei și mai mult control?

Fie că îți place să apeși pe un buton și să uiți de el, fie că vrei să deții controlul total, există espressorul perfect pentru tine.

imagine-sistem-aparat3imagine-sistem-aparat3
img-sistem-espressor4img-sistem-espressor4
imagine-sistem-icon1imagine-sistem-icon1

Automat

Savurează sortimentele de cafea preferate exact la nivelul dorit. Urmează specificațiile oferite de specialiștii noștri în cafea, detaliate pe capsulă. Trebuie doar să selectezi, iar aparatul face restul.

img-sistem-handimg-sistem-hand

Manual

La fel ca și espressoarele automate, aparatele de cafea manuale îți permit să savurezi cafeaua așa cum îți place. Controlează cantitatea de apă cu o simplă manevrare a selectorului.

Cea mai bună calitate? Calitate desăvârșită.

Acum, să trecem la lucrurile cu adevărat interesante. Fiecare ceașcă pe care o prepari are la bază o selecție atentă de boabe de cafea. Pentru că atunci când vine vorba de gust și aromă, ajunge la tine doar ce este mai bun.

imagine-icon-sistemimagine-icon-sistem

Obținută în mod responsabil

Fiecare boabă este obținută în mod responsabil de la surse de renume mondial și apoi este prăjită și măcinată cu grijă.

imagine-sistemimagine-sistem

Prospețime și aromă protejate

Capsula inteligentă patentată păstrează la interior prospețimea și aromele originale, oferindu-ți o experiență completă a cafelei pe care o îndrăgești.

imagine-sistem-icon5imagine-sistem-icon5

Gustul preferat de fiecare dată

Cu un flux de apă care trece direct din capsulă în ceașcă, fiecare băutură este uimitor de proaspătă, oferind același gust preferat de fiecare dată.

Calitatea este prezentă chiar de la început. Descoperă fiecare etapă a călătoriei de la boaba de cafea la ceașcă.

img-sistem5img-sistem5

Sustenabilitate la fiecare pas

 

Probabil că ai metodele tale proprii de a-ți arăta dragostea față de planetă. La fel și noi. Am lansat Planul Nescafé pentru a asigura cultivarea, producția și consumul sustenabil al cafelei noastre. Află mai multe despre ce am realizat, cu ce ne ocupăm în prezent și ce planuri avem.

Mai multe informații

TE AȘTEAPTĂ AICI

Înregistrează-te acum.