Loading...

Contează cum ajunge la tine​

În spatele primei înghițituri din cafeaua preferată, stă o întreagă poveste. Descoperă călătoria incredibilă de la boaba de cafea la ceașcă, care culminează de fiecare dată cu o cafea de calitate profesională. ​

Călătoria cafelei începe întotdeauna cu o cireașă de cafea

Imaginează-ți că te afli lângă un arbore de cafea. Trebuie să alegi doar cele mai bune boabe, după ce te vei uita? După cele mai frumoase cireșe. Ai nevoie de răbdare, dar este întotdeauna interesant atunci când ajung la maturitatea perfectă.

Un angajament în favoarea unei aprovizionări responsabile

Calitatea rămâne promisiunea noastră. Iar calitatea înseamnă cultivarea responsabilă a boabelor de cafea și sprijinirea producătorilor locali pentru a face același lucru în întreaga lume.

AFLĂ MAI MULTE

Nu există două sesiuni de prăjire identice

Ah, prăjirea. Când acele arome minunate își fac apariția și se dezvăluie corpolența. Răspunsul diferitelor boabe variază în funcție de nivelul de prăjire, astfel că timpii și temperaturile sunt în mod constant calibrate pentru a ne asigura că acestea sunt perfecte. 

Ușoară

Păstrează aromele fructate și aciditatea și oferă o corpolență mai ușoară.

Nu există două sesiuni de prăjire identice.

Ah, prăjirea. Când acele arome minunate își fac apariția și se dezvăluie corpolența. Răspunsul diferitelor boabe variază în funcție de nivelul de prăjire, astfel că timpii și temperaturile sunt în mod constant calibrate pentru a ne asigura că acestea sunt perfecte.

Medie

Dezvoltă arome mai echilibrate, cu o aciditate mai redusă și o corpolență medie.

Nu există două sesiuni de prăjire la fel.

Ah, prăjirea. Când acele arome minunate își fac apariția și se dezvăluie corpolența. Răspunsul diferitelor boabe variază în funcție de nivelul de prăjire, astfel că timpii și temperaturile sunt în mod constant calibrate pentru a ne asigura că acestea sunt perfecte.

Intensă

Corpolență densă și aciditate scăzută.

Nu există două sesiuni de prăjire identice.

Ah, prăjirea. Când acele arome minunate își fac apariția și se dezvăluie corpolența. Răspunsul diferitelor boabe variază în funcție de nivelul de prăjire, astfel că timpii și temperaturile sunt în mod constant calibrate pentru a ne asigura că acestea sunt perfecte.

Ușoară

Păstrează aromele fructate și aciditatea și oferă o corpolență mai ușoară.

Medie

Dezvoltă arome mai echilibrate, cu o aciditate mai redusă și o corpolență medie.

Intensă

Corpolență densă și aciditate scăzută.

Amestecul relevă tot ce este mai bun

Odată ce boabele de cafea sunt gata, începem să facem combinațiile potrivite. Caracteristicile diferitelor boabe diferă de la o regiune la alta. Acestea sunt amestecate în funcție de particularitățile fiecăreia. Și când obținem acel echilibru perfect, apar scântei.

Ce nivel de măcinare preferi?​

Nivelul de măcinare determină intensificarea aromelor NESCAFÉ® Dolce Gusto® pe care le cunoști și le iubești. Boabele sunt măcinate mai mult… sau mai puțin, în funcție de tipul de cafea.

Măcinare mai fină pentru cafeaua scurtă​

Permite extragerea optimă a aromelor din cafea.

Măcinare mai grosieră pentru cafeaua lungă​

Aromele sunt extrase delicat, păstrându-și astfel calitatea pentru cafelele lungi.

Ambalată cu precizie

Odată măcinată, îi păstrăm prospețimea. Ambalăm cu grijă fiecare amestec în capsulele noastre inteligente brevetate, asigurându-ne că savoarea și aromele proaspete sunt conservate și sigilate în interior – pentru a putea fi eliberate doar de către tine.

Cafea proaspăt preparată, întotdeauna

Ultimul pas este întotdeauna preferatul nostru. Când începi să savurezi o cafea extraordinară, proaspăt preparată, și poți simți pasiunea obsesivă care a fost pusă în ea. Pentru noi, contează cum ajunge la tine. De fiecare dată.