Loading...
Loading...
 
CAFÉ AU LAIT
ARMONIE DEPLINĂ
Descoperă acest amestec intens și atent prăjit, cu note subtile de cereale, peste care se așterne o spumă delicioasă, specifică sortimentului nostru Café au Lait.
Café au Lait

CU TOȚII AVEM NEVOIE
DE PUȚINĂ TANDREȚE DIMINEAȚA

Este plăcut să găsești un moment de liniște de-a lungul zilei. Creează clipe de savoare dimineața cu acest Café Au Lait irezistibil. Ești pregătit pentru o nouă zi?
hotpoint-1
hotpoint-2

ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Secretul obținerii unui Café Au Lait de calitate se regăsește în ingredientele folosite. De aceea, utilizăm lapte integral fin și boabe de cafea Robusta cu un caracter puternic. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

imagine-cafeaulaitintenso-boabeleimagine-cafeaulaitintenso-boabele

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back