Loading...
Loading...
 
Inspirazione Italiana Espresso Napoli

INTENSITATE NAPOLETANĂ

Admiră stratul de cremă densă și consistența rafinată, ce dezvăluie notele intense și puternice ale cafelei prăjite. Bucură-te de gustul persistent și experimentează esența cafelei din sudul Italiei.

Ristretto Napoli Style

O PERSONALITATE PUTERNICĂ

La Napoli este o atmosferă specială, care te îndeamnă să revii. La fel și cafeaua. Vei îndrăgi sortimentul Inspirazione Italiana Espresso Napoli, fie că alegi să îl savurezi dimineața, fie după-amiaza, când ai nevoie de un boost de energie – în stil italian.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

UN TRIO CARE TINDE SPRE PERFECȚIUNE

Înainte de a căpăta caracterul specific sudului Italiei, sortimentul Inspirazione Italiana Espresso Napoli își începe călătoria sub forma unui amestec excepțional de boabe de cafea Arabica și Robusta din Uganda, Brazilia și Columbia. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE

UGANDA

Fructată | Picantă

Consumată la nunți, cafeaua din Uganda este considerată o adevărată delicatesă, cu origini ancestrale. Savurează aroma sa puternică și florală.

Columbia

Delicată | Echilibrată

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Back