Loading...
Loading...
 
ESSENZA DI MOKA

ÎNCEPE-ȚI ZIUA ÎN STIL ITALIAN

Sub stratul dens de cremă aurie se ascunde consistența tipică dulceagă ce dezvăluie o armonie bogată a notelor de cafea prăjită și cereale. S-a făcut deja dimineață?

Essenza di Moka

O CAFEA PENTRU MATINALII ÎNDRĂZNEȚI

Când vrei să te trezești plin de energie, apelează la această cafea italiană emblematică. Lasă-te răsfățat de intensitatea sa unică și profilul său rafinat înainte de a ieși pe ușă și de a-ți începe ziua.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

CAFEA DE PRIMĂ CALITATE
ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ

Experiența dimineții italiene începe cu amestecul de boabe de cafea Arabica și Robusta de primă calitate din Columbia, Vietnam și Brazilia. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE
imagine-hartaimagine-harta

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută,
gust dulce, cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

imagine-vietnam

VIETNAM

Note îndrăznețe | Gust Intens

Vietnamul este regatul cafelei. Peste 90% din boabele de cafea cultivate în această țară sunt Robusta, un soi foarte rezistent, cu un conținut mai ridicat de cofeină decât Arabica.

Back