Loading...
Loading...
 
Flat White
O PAUZĂ DE CAFEA FINĂ ȘI SAVUROASĂ
Începe ziua cu entuziasm alături de un amestec surprinzător pe bază de espresso intens, cu spumă catifelată. Un Flat White atât de fin și catifelat, încât va fi fără îndoială un moment de încântare pentru simțurile tale.

RAFINAMENT DUS LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Știm că te caracterizează finețea și rafinamentul. Și acum e momentul să mergi mai departe cu sortimentul de cafea pe care îl savurezi. Începe-ți ziua cu o cafea Flat White rafinată și incredibil de cremoasă.
hotpoint-1
hotpoint-2

CAFEA RAFINATĂ, ORIGINI EMBLEMATICE

Am îmbinat rafinamentul laptelui cu un amestec de cafea Robusta și Arabica, cu note fructate. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back