Loading...
Loading...
 
Café au Lait Intenso
O CAFEA CU UN GUST INTENS
Savurează gustul puternic de cafea, care evocă aroma boabelor proaspăt prăjite, îmbinate perfect cu laptele fin. O cafea intensă și cremoasă, preparată dintr-o singură capsulă.
imagine-cafeaulait-intenso

INTENSITATEA POTRIVITĂ

Un amestec îndrăzneț, plin de rafinament, o combinație care oferă un gust desăvârșit. Creează clipe de savoare cu sortimentul Café Au Lait Intenso, preparat dimineața sau atunci când te relaxezi și ai nevoie de forțe noi.
hotpoint-1
hotpoint-2

O URMĂ DE FINEȚE ÎNTR-O LUME INTENSĂ

Am folosit boabe de cafea Robusta din America de Sud pentru a crea un gust sublim în combinație cu laptele. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

imagine-cafeaulaitintenso-boabeleimagine-cafeaulaitintenso-boabele

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back