Loading...
Loading...
 
Espresso
NU TE LĂSA INDUS ÎN EROARE DE TEXTURA SA DELICATĂ
Sub stratul delicat de cremă aurie se ascunde un Espresso cu un caracter surprinzător, cu note pronunțate de rodie și note fine de nuci prăjite. Pregătește-te să îți răsfeți simțurile cu acest sortiment clasic, dar cu un caracter aparte.

CREATIVITATE DEPLINĂ

Creativitatea artistică a tribului Tayrona poate fi resimțită în energia din această cafea intensă care provine de pe aceste meleaguri. Ești gata pentru o capodoperă în orice moment al zilei?
hotpoint-1
hotpoint-2

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU O CĂLĂTORIE ÎN BRAZILIA ȘI COLUMBIA

Călătorește împreună cu noi și bucură-te de două varietăți de cafea Arabica de renume mondial din America de Sud, cu o prăjire medie, pentru a-și păstra aromele uimitoare. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și asigurăm în același timp creșterea productivității, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Back