Loading...
Loading...
 
ESPRESSO INTENSO
INTENSITATEA, EXACT AȘA CUM AR TREBUI SĂ FIE
Am perfecționat intensitatea acestei cafele scurte, lăsând ca notele subtile ale fructelor de pădure specifice verii să se evidențieze prin aromele picante de lemn dulce și de nuci. Bucură-te de acest espresso plin de savoare.
Espresso intenso

GUST PUTERNIC, RAFINAT

Experimentează echilibrul perfect între intensitate și arome puternice. Savurează acest amestec revigorant dimineața, pentru a avea energie întreaga zi.
hotpoint-1
hotpoint-2

BOABE DE CAFEA DIN 2 ORIGINI

Personalitatea puternică a acestui espresso are la bază cafeaua fructată Arabica din Columbia, la care se adaugă profilul plin de savoare al cafelei Robusta din Vietnam. O îmbinare reușită a două tipuri de cafea cultivate în locații situate în părți opuse ale planetei. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și asigurăm în același timp creșterea productivității, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Plantatii de cafea Nescafé Dolce Gusto din Vietnam

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Back