Loading...
Loading...
 
Lungo
LUNGO, PLĂCEREA CAFELEI PERFECTE PENTRU TINE
Lungo înseamnă în italiană „cafea lungă”. Pentru tine înseamnă mai mult timp de a savura o ceașcă de cafea remarcabil de echilibrată, cu note atent prăjite și arome secundare de coacăze negre. Delectează-te cu această cafea Lungo, pentru o experiență desăvârșită.
Lungo

PENTRU MOMENTE DE BUCURIE CE DUREAZĂ MAI MULT

Dacă vrei să iei o pauză și să te răsfeți, acesta este partenerul potrivit. Lungo are cantitatea ideală de cafea pentru rutina de dimineață sau pentru orice moment în care vrei să te relaxezi și să savurezi cafeaua în profunzime.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

UN MIX DE RENUME MONDIAL

Brazilia, Columbia, Etiopia – trei tipuri de boabe de cafea Arabica de renume mondial care îți vor permite să călătorești prin cele mai cunoscute țări producătoare de cafea. Un tur uimitor al cafelei, nu-i așa? Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și asigurăm în același timp creșterea productivității, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Ethiopia

Profil fructat | dulce

Etiopia are cea mai mare diversitate genetică de arbori de cafea din lume. Cafeaua sa emblematică este recunoscută după gustul puternic și amărui.

Back