You have reached the website

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® DROP - ROŞU

Descoperă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop - Roşu, cu design inspirat de picătura de cafea, tehnologie modernă şi presiune de până la 15 bari!

761,60 RON
761,60
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
  • Specificații

Noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este un exemplu de stil şi calitate, setând un nou standard al sistemelor de băuturi. Cu un design care atrage toate privirile, inspirat de picătura de cafea şi o abilitate impresionantă de preparare a băuturilor, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop va duce la următorul nivel pauza ta de cafea din fiecare zi.

 

Exclusivistul aparat Drop roşu are o presiune de până la 15 bari, asigurând în orice moment băuturi de calitate, ca la coffee-shop, indiferent de sortimentul NESCAFÉ® Dolce Gusto® pe care îl alegi. De la îndrăzneţele cafele espresso, la ciocolatele fierbinţi care îţi răsfaţă simţurile şi la apetisantele cafele latte macchiato care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi, aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto Drop va crea o băutură fantastică în orice moment. Sistemul automat, cu interfaţa intuitiv-tactilă (sistemul touch) îţi permite să îţi personalizezi băutura conform preferinţelor tale sau recomandărilor de pe fiecare capsulă.

 

Acest aparat stilat este perfect pentru prepararea unor băuturi impresionante la orice oră din zi. De la prima cafea de dimineaţă până la pauza de relaxare din timpul după-amiezii sau reuniunile cu prietenii, înalta calitate a băuturilor NESCAFÉ® Dolce Gusto® îţi garantează că nu vei fi niciodata dezamăgit. Atunci când savurezi o băutură delicioasă NESCAFÉ® Dolce Gusto® preparată cu ajutorul aparatului Drop te bucuri de calitatea cafelei de la coffee shop! 

*Prețul aparatului include taxa de timbru verde, în valoare de 1 leu + TVA.

7 Item(uri)

pe pagină

Rating general


(3.40 de la 5)

Distribuție rating

5 stele
(3 recenzii)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(2 recenzii)

7 Recenzii

7 Item(uri)

pe pagină
Rosu

E si rosu, dar numai pe jumate! De ce nu faceti un aparat Rosu integral?

Recenzie în funcție de Cristian (Transmis la 08.06.2021)
Foarte slab

Am cumpărat acest aparat de doua săptămâni și nu mai funcționează.Trebuie sa știți ca in cazul in care se defectează aparatul,el fiind in garanție,nu veți primi unul nou ci trebuie sa-l trimiteti intr-un service(in funcție de localitatea unde locuiti)și sa așteptați. Este un aparat ffff slab și un site cu operatori nepoliticoși cu clienți lor.

Recenzie în funcție de Goian (Transmis la 13.10.2020)
Foarte slab

Am cumpărat acest aparat de doua săptămâni și nu mai funcționează.Trebuie sa știți ca in cazul unei probleme,aparatul fiind in garanție nu veți primi unul nou ci trebuie sa-ți trimiteti intr-un service(in funcție de localitatea unde locuiti)și sa așteptați. Este un aparat fffffff slab și operatori acestui site sunt nepoliticoși cu clienți lor.

Recenzie în funcție de Goian (Transmis la 13.10.2020)
FOARTE BUN

Foarte bun, face cafea foarte bună și ciocolată/Nesquik/ceai, are o formă frumoasă de roboțel. Vi-l recomand este perfect!

Recenzie în funcție de Viorel (Transmis la 07.10.2018)
Cel mai profesionist

Un aparat rosu metalizat minunat! Ca de obicei, Nescafe Dolce Gusto nu dezamageste si livreaza produsele intr-un timp record.

Recenzie în funcție de Marina (Transmis la 10.01.2018)
Cea mai buna alegere

Eu am facut comanda joi seara tarziu si mi-a ajuns luni dimineatza. Plusuri: - design absolut superb - se curata foarte usor - butoane touch foarte intuitive care se activeaza in momentul pornirii aparatului - daca ramane fara apa - clipocesc butoanele indicand problema - iar dupa realimentarea cu apa continua cafeaua de unde a ramas - face o cafea absolut superba minusuri: - suportul pentru cana are o usoara trepidatie care poate face cana sa se miste putin cand se face cafeaua - putin dificila vizualizarea nivelului apei din rezervor

Recenzie în funcție de Tiberiu (Transmis la 26.04.2017)
Un aparat minunat!

Astazi am primit " jucaria" si deja am baut prima latte macchiato la acest aparat. E nemaipomenit! Va multumesc!

Recenzie în funcție de Catalina (Transmis la 06.10.2016)

7 Item(uri)

pe pagină

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.

Producător Aparat Krups
Touch technology Nu
Capacitatea rezervorului de apă 0.8 l
Coș capsule Da
Depozitare capsule Da
Mâner din crom Nu
Tavă din otel, pentru captarea picăturilor Da
Ecran LCD Da
Mâner mecanic Nu
Rotita de defilare Nu
Greutate aparat ~2.4 kg
Puterea aparatului wati 1500 W
Tensiune 230 V, 50 Hz
Garanție aparat 2 ani