Loading...
Loading...
 
Grande Intenso
Un univers al gustului puternic și intens
Fă-ți diminețile mai frumoase cu Grande Intenso și lasă-te învăluit de notele picante pronunțate, de lemn dulce, completate de nuanțele discrete și calde de cireșe negre și fructe roșii.

Începe ziua în forță

Dimineața poate fi cu adevărat extrem de plăcută! Grande Intenso este potrivit pentru cei care au nevoie de un plus de energie și doresc să se bucure de gustul cafelei preferate mai mult timp.
hotpoint-1
hotpoint-2

UN SORTIMENT CU GUST BOGAT ȘI INTENS

Cum obții echilibrul unui sortiment Grande tradițional, dar cu un plus de intensitate? Totul începe de la origini. Savurează intensitatea pură a boabelor de cafea 100% Arabica din America de Sud. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back