Loading...
Loading...
 
Lungo Decaf
Fină și aromată, la fel ca originalul
Savurează această cafea lungă cu aromă puternică, prăjită mediu. Echilibrul potrivit între aromele prăjite, notele subtile de mure coapte și crema fină și mătăsoasă. Totul într-o capsulă fără cafeină.

NICIUN COMPROMIS

Da, vorbim de un sortiment fără cafeină. Dar cu gustul unei cafele autentice. Așa că atunci când dorești o cafea lungă italiană după cină, dar fără cafeină, sortimentul Lungo Decaffeinato este alegerea perfectă pentru tine.
hotpoint-1
hotpoint-2

SELECȚIA POTRIVITĂ

Cafeaua noastră Lungo este realizată din boabe de cafea atent selecționate -- la fel ca și sortimentul Lungo Decaffeinato. Călătorește în Brazilia și Columbia, pentru a degusta cafeaua 100% Arabica. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

imagine-harta-portocalie-2imagine-harta-portocalie-2
imagine-brazilia-origins

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

imagine-colombia-origins

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Back