Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato
LASĂ-TE FASCINAT
Descoperă un espresso plin de savoare alături de laptele cremos de sub stratul de spumă apetisantă. Bogăția notelor complexe te va însoți pe tot parcursul savurării acestui preparat clasic, cu note dulci subtile și note intense asigurate de stratul de lapte cremos.
Latte Macchiato

MAI MULT ÎNSEAMNĂ MAI BINE

Pentru cei care doresc să se bucure mai mult timp de o cafea, aceasta este alegerea perfectă. Lasă-te desfătat de fiecare strat. Adăugă o doză de entuziasm la rutina de dimineață sau la pauza de după-amiază cu o cafea spectaculoasă și delicioasă.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

BOABE DE CAFEA DE PRIMĂ CALITATE, ÎNTR-UN AMESTEC DEOSEBIT

La baza sortimentului Latte Macchiato stă un amestec de boabe de cafea Arabica de primă calitate din Brazilia și Columbia, combinate cu boabe de cafea Robusta din Vietnam, care se disting prin intensitate. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Vietnam

Note îndrăznețe | Gust Intens

Vietnamul este regatul cafelei. Peste 90% din boabele de cafea cultivate în această țară sunt Robusta, un soi foarte rezistent, cu un conținut mai ridicat de cofeină decât Arabica.

Back