Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
VREI SĂ CONDIMENTEZI LUCRURILE?
Dacă îți plac senzațiile tari, ai ajuns la locul potrivit. Această cafea cu prăjire puternică îți va oferi o explozie de arome. Lasă-te sedus de profilul puternic al acestei cafele de o intensitate profundă și vei fi captivat de notele picante și de retrogustul persistent de piper.
Ristretto Ardenza

O CAFEA PENTRU CEI ÎNDRĂZNEȚI

Ești atras de lucrurile îndrăznețe din viață, motiv pentru care Ristretto Ardenza este partenerul tău perfect. Dimineața sau după prânz, pornește în aventură cu acest amestec surprinzător.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

CARACTER PUTERNIC ASIGURAT PRIN CELE TREI ORIGINI

Pentru a ajunge la acest sortiment puternic, Ristretto Ardenza, am combinat două varietăți de boabe de cafea Arabica de renume mondial, din Etiopia și Columbia, cu boabe bogate de Robusta din Vietnam, pentru a obține un efect energizant. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Columbia

Gust delicat | echilibrat

Cultivată pe pământul sacru al comunităților indigene Tayrona, această cafea oferă o aromă deosebit de fructată, acidă și echilibrată.

ETIOPIA

Aciditate de nivel foarte scăzut,
note dulci și de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Back