Loading...
Loading...
 
Lungo Intenso
INTENS ȘI BOGAT
Sub crema densă și catifelată, notele de ciocolată amăruie și cereale prăjite vor stârni simțurile tale să danseze în ritm de samba.

INTENSITATE DESĂVÂRȘITĂ

Caracter puternic asociat unui sortiment Lungo - există oare o combinație mai bună atunci când vine vorba de o cafea delicioasă? Răsfață-te cu o pauză în orice moment al zilei pentru a te bucura de ceea ce îți place cel mai mult la Lungo Intenso.
hotpoint-1
hotpoint-2

UN AMESTEC INTENS A DOUĂ TIPURI DE CAFEA DIN BRAZILIA, CU PERSONALITATE PUTERNICĂ

Boabele de cafea de primă calitate, Arabica din Brazilia și Robusta din Vietnam se îmbină în aceeași ceașcă pentru a te convinge după doar o simplă înghițitură de Lungo Intenso că au fost făcute una pentru cealaltă. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și le asigurăm în același timp un venit echitabil, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,

cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Back