Loading...
Loading...
 
Ristretto Barista
O CREAȚIE ÎN STIL BARISTA
Savurează măiestria și pasiunea înviorate cu multă îndemânare de o aciditate viguroasă și de notele rafinate de citrice într-o consistență robustă. Bucură-te de această selecție specială a creatorilor noștri, gata de savurat în câteva momente, la o atingere de buton.
Ristretto Barista

O CAFEA ÎN STIL BARISTA

Preferințele tale stau în centrul preocupărilor noastre. Delectează-te cu un espresso deosebit de puternic și preparat cu măiestrie, care pune accentul pe originalitate. Ideal pentru momentele în care lucrezi de acasă sau pentru orice altă ocazie în care ai nevoie de savoarea unei cafele.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

O CĂLĂTORIE OFF-ROAD

Călătorește alături de creatorii noștri și descoperă latura ascunsă a două varietăți de cafea Arabica de renume mondial din Etiopia și Brazilia, combinate cu boabe de Robusta din Vietnam cu profil savuros, pentru o amprentă gustativă cu adevărat originală. Prin intermediul programului nostru „Cultivat cu respect” ajutăm fermierii și comunitățile acestora să cultive în mod responsabil aceste boabe de cafea minunate și asigurăm în același timp creșterea productivității, lucrând în continuare cu grijă pentru planetă.

Brazilia

Aciditate foarte scăzută, gust dulce,
cu note de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

ETIOPIA

Aciditate de nivel foarte scăzut,
note dulci și de nuci

Din zonele costiere până în ținuturile vestice, aceste boabe de cafea Robusta și Arabica te vor surprinde cu notele bogate și fructate.

Vietnam

Profil puternic | intens

Vietnam este regatul suprem al cafelei. Peste 90% din boabele de cafea produse aici sunt Robusta, o cultură foarte rezistentă, cu un conținut mai mare de cafeină decât Arabica.

Back