STARBUCKS® Americano House Blend
O cafea bogată, cu note de caramel
Descoperă STARBUCKS® House Blend, o cafea bogată, cu note de caramel, reflectând echilibrul deplin dintre aromă, consistență și savoare, pentru preparare cu espressorul tău NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
NUTRITION INFORMATION | Unit | per 100g | per 100ml | per serving | % GDA |
---|---|---|---|---|---|
Mixes | g | as sold | |||
Energy (with fibers 8kJ/g) | kJ | 1898 | 147 | 337 | |
Energy (with fibers 2kcal/g) | kcal | 455 | 35 | 81 | 4% |
Fat | g | 21.7 | 1.6 | 3.6 | 5% |
of which: saturates | g | 12.4 | 1.0 | 2.3 | 11% |
Available Carbohydrates | g | 38.2 | 3.4 | 7.8 | 3% |
of which: sugars | g | 35.1 | 3.2 | 7.3 | 8% |
Fibre (DP3+DP10) | g | 15.3 | 0.4 | 0.9 | - |
Protein | g | 17.9 | 1.6 | 3.6 | 7% |
Salt | g | 0.40 | 0.04 | 0.08 | 1% |
Ingredients:
Whole Milk Powder (89,48%),
Sugar (10,1%)
Butter Oil / Fat Milk Anhydrous
Roast & Ground coffee

O reflecție fidelă a identității noastre
Această cafea marchează debutul nostru, fiind primul amestec pe care l-am creat pentru tine, în 1971. Un amestec rafinat de boabe de cafea din America Latină, prăjite până când obținem o culoare castanie intensă și lucioasă. Plin de savoare, cu arome echilibrate de nuci și cacao și o nuanță ușor dulce, obținută în urma prăjirii. O ceașcă de cafea pur și simplu delicioasă.
Alte variante care ți se potrivesc
INFORMAȚII UTILE


SPECTRUL DE PRĂJIRE
Numeroși ani de cercetare și expertiză au condus la spectrul de prăjire Starbucks™, care constă în nivelurile Starbucks® de prăjire ușoară, medie și intensă. Fiecare cafea necesită un nivel de prăjire ușor diferit pentru a-și dezvălui potențialul maxim de aromă, aciditate, robustețe și savoare.


ANGAJAMENTUL PRIVIND APROVIZIONAREA DIN SURSE ETICE
Starbucks® s-a angajat ca 100% din cafeaua sa să provină din surse etice și a atins recent pragul de 99%. Scopul este acela de a face din cafea primul produs agricol sustenabil din lume.


PRACTICILE C.A.F.E.
Dezvoltate în colaborare cu Conservation International, practicile Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) ajută la crearea pe termen lung a unei surse de aprovizionare cu o cafea de primă calitate, având în același timp un impact pozitiv asupra cultivatorilor de cafea și a comunităților acestora.
