STARBUCKS® LATTE MACCHIATO
O cafea fină și cremoasă
Descoperă STARBUCKS® Latte Macchiato, un sortiment cu textură catifelată și aromă bogată, creat dintr-un amestec potrivit de lapte, cafea espresso și conturat cu o spumă generoasă, preparat acasă, la espressorul tău NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
NUTRITION INFORMATION | Unit | per 100g | per 100ml | per serving | % GDA |
---|---|---|---|---|---|
Mixes | g | as sold | |||
Energy (with fibers 8kJ/g) | kJ | 1898 | 147 | 337 | |
Energy (with fibers 2kcal/g) | kcal | 455 | 35 | 81 | 4% |
Fat | g | 21.7 | 1.6 | 3.6 | 5% |
of which: saturates | g | 12.4 | 1.0 | 2.3 | 11% |
Available Carbohydrates | g | 38.2 | 3.4 | 7.8 | 3% |
of which: sugars | g | 35.1 | 3.2 | 7.3 | 8% |
Fibre (DP3+DP10) | g | 15.3 | 0.4 | 0.9 | - |
Protein | g | 17.9 | 1.6 | 3.6 | 7% |
Salt | g | 0.40 | 0.04 | 0.08 | 1% |
Ingredients:
Whole Milk Powder (89,48%),
Sugar (10,1%)
Butter Oil / Fat Milk Anhydrous
Roast & Ground coffee

Încântare printr-o apariție surprinzătoare
Inspirat de îndrăgitul Latte Macchiato de la Starbucks®, acest sortiment de cafea te va surprinde cu textura catifelată, aroma bogată, delicioasă și atât de familiară. Savurează cafeaua STARBUCKS® la tine acasă, oricând îți dorești!
Alte variante care ți se potrivesc
INFORMAȚII UTILE


SPECTRUL DE PRĂJIRE
Numeroși ani de cercetare și expertiză au condus la spectrul de prăjire Starbucks™, care constă în nivelurile Starbucks® de prăjire ușoară, medie și intensă. Fiecare cafea necesită un nivel de prăjire ușor diferit pentru a-și dezvălui potențialul maxim de aromă, aciditate, robustețe și savoare.


ANGAJAMENTUL PRIVIND APROVIZIONAREA DIN SURSE ETICE
Starbucks® s-a angajat ca 100% din cafeaua sa să provină din surse etice și a atins recent pragul de 99%. Scopul este acela de a face din cafea primul produs agricol sustenabil din lume.


PRACTICILE C.A.F.E.
Dezvoltate în colaborare cu Conservation International, practicile Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) ajută la crearea pe termen lung a unei surse de aprovizionare cu o cafea de primă calitate, având în același timp un impact pozitiv asupra cultivatorilor de cafea și a comunităților acestora.
