You have reached the website

PICCOLO XS BY KRUPS® - alb

PICCOLO XS este un espressor manual, incredibil de compact, dar și elegant, care se va potrivi perfect în casa ta.

Stoc epuizat
760,00 RON
760,00
  • Detalii
  • Recenzii și ratinguri
  • Specificații

Espressorul manual KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS are un design minimalist, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de o varietate de băuturi. Extrem de compact (14cm L x 28cm Î x 27cm A) și având o culoare pe gustul tău - albă, se va potrivi perfect în bucătăria ta pentru a asigura momente de savoare în fiecare dimineață sau oricând dorești. Chiar dacă nu are funcție de oprire automată, menține aceeași presiune înaltă în procesul de preparare, de până la 15 bari și îți permite să personalizezi cafeaua după preferințe, întrerupând procesul cu o mișcare simplă atunci când ai ajuns la cantitatea dorită..

  Compact: Espressor automat, ultracompact GENIO S TOUCH de la NESCAFÉ® Dolce Gusto, cu un design elegant și  modern.
 

Play & Select:  Adaugă capsula dorită în espressor, reglează setările după preferințele tale și creează cafeaua perfectă pentru tine. GENIO S are funcție de oprire automată, deci setările inițiale sunt foarte importante pentru a obține o cafea pe gustul tău.

Espresso Boost:  Pentru un espresso desăvârșit poți alege funcția Espresso Boost.

Temperature selection: Selectează nivelul de temperatură dorit apăsând butonul special. Indiferent dacă faci cafeaua pentru tine sau pentru un grup de prieteni, poți miza întotdeauna pe ceașca de cafea savuroasă cu GENIO S TOUCH.

XL function: Ai libertatea de a personaliza cafeaua în funcție de preferinţele tale. Funcția XL îți oferă accesul la o selecție rapidă dacă îți dorești o cantitate mai mare a băuturii.

15 bars pressure: Savurează acasă o cafea pregătită profesional, cu un strat de cremă catifelată și gata în mai puțin de un minut, datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari, care extrage aromele delicate din fiecare capsulă pentru a te bucura de gustul preferat.

Freshness: Capsulele special create, închise ermetic, păstrează toate aromele astfel încât să te poți bucura de același gust preferat, cu fiecare cafea savurată.

Hot Cold: Cu ajutorul funcției "Hot/Cold" poți prepara nu numai băuturi calde, ci și sortimente de cafea rece, special create.

Variety: Selectează din cele peste 20 de varietăți: de la Espresso intens sau Lungo aromat până la Cappuccino cu multă spumă, Latte Macchiato savuros sau ciocolată caldă delicioasă.

Auto Stop: Datorită modului eco, espressorul se oprește automat după 1 minut de inactivitate. Consumul de energie aferent este clasa A +.

Guarantee: Ai 2 ani garanție pentru o utilizare fără griji o perioada lungă de timp.

Descaling alert: Avertizare pentru detartrare - dacă butonul de pornire/oprire se aprinde și are culoarea portocalie este timpul să inițiați procesul de detartrare pentru a înlătura calcarul.

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.

Producător Aparat KRUPS
Touch technology Nu
Capacitatea rezervorului de apă 0.8 l
Coș capsule Nu
Depozitare capsule Nu
Mâner din crom Nu
Tavă din otel, pentru captarea picăturilor Nu
Ecran LCD Nu
Mâner mecanic Nu
Rotita de defilare Nu
Greutate aparat ~2.3 kg
Puterea aparatului wati 1500 W
Tensiune 230 V, 50 Hz
Garanție aparat 2 ani