Loading...
Loading...
 
Back

DESCOPERĂ

GENIO S PLUS

GENIO S PLUS BY KRUPS® - ROȘU

Espressor

GENIO S PLUS - ROȘU

Automat | ROȘU | 220V

Genio S Plus nu este doar elegant și modern. Îți oferă libertate totală de control pentru a pregăti cu ușurință o varietate de băuturi de calitatea unui coffee shop, exact pe gustul tău. Este disponibil în două culori.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI CAFEAUA CU PRECIZIE

Genio S Plus îți oferă libertate totală de control, pentru a regla cu precizie cantitatea și temperatura. Și chiar îți oferă posibilitatea de a crește intensitatea espresso-ului tău preferat atunci când ai cea mai mare nevoie.

De ce să alegi Genio S Plus?

Descoperă funcționalitățile espressorului tău

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

ALEGE, SELECTEAZĂ & ÎNCEARCĂ FUNCȚIA XL

Trebuie doar să adaugi capsula dorită, să selectezi cantitatea dorită atingând inelul led de comandă intuitivă și să apeși butonul pentru a începe prepararea. Vrei mai mult? Cu funcția XL, te poți bucura chiar mai mult de ceașca ta de cafea (până la 300 ml) prin simpla apăsare a unui buton.

 

ESPRESSO BOOST

Această tehnologie inovatoare preumezește cafeaua înainte de a o prepara, rezultând un espresso mai intens și mai concentrat exact atunci când îl dorești.

 

FĂRĂ MURDĂRIE, FĂRĂ AGITAȚIE

Viața presupune multă muncă - cafeaua ta nu ar trebui să fie la fel. Cu espressorul Genio S Plus, cafeaua măcinată rămâne în capsulă, lăsându-ți curată zona de prerapare a cafelei.

REZERVOR DE APĂ DE 0.8L

Datorită rezervorului de apă de 0.8 l ușor de detașat, vei obține mai multe băuturi preferate între reumpleri.

CONTROLUL TEMPERATURII

Particularizează-ți și mai mult sortimentele de cafea, ciocolată în stilul din coffee shop cu cele patru setări de temperatură disponibile.

PRESIUNE ÎNALTĂ

Sistemul nostru unic de înaltă presiune, de până la 15 bari, îți permite să extragi toate aromele și să-ți completezi cafeaua cu o cremă densă și catifelată.

ALERTĂ DE DETARTRARE

Este mai ușor ca niciodată să știi când trebuie să detartrezi aparatul cu ajutorul unei alerte automate încorporate. Păstrează-ți espressorul în condiții optime și începe procedura de detartrare când se aprinde butonul de pornire/oprire în culoarea portocalie.

MOD ECO 1 MIN

Genio S Plus este prevăzut cu modulul ecologic, care oprește automat aparatul după un minut de inactivitate pentru a economisi energie (rating A+ în ceea ce privește consumul de energie).

Sistem de înaltă presiune

Creează sortimente de cafea de calitate profesională cu o cremă densă și catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune al espressorului (de până la 15 bari).

PERFECȚIUNEA ÎNTÂLNEȘTE SIMPLITATEA

Ești pregătit pentru specialistul tău personal în cafea? Genio S Plus îți permite să creezi fără efort ceașca perfectă de cafea, exact pe gustul tău.

Greutate

2,0 kg

Înălțime

27,2 cm

Producătorul aparatului

SEB

Puterea aparatului în wați

1500 W

Capacitatea rezervorului de apă

0,8 L

Să trecem la partea tehnică

Descoperă fiecare detaliu al aparatului tău

Vreau să aflu mai multe despre acest aparat.

Lungime

27,2 cm

Adâncime

28,6 cm

Reglarea dozajului

Automată

Tensiune

110 V

Garanția aparatului

2 ani