Loading...
Loading...
 
Back

DESCOPERĂ

GENIO S

GENIO S BY KRUPS® - ALB

Espressor

GENIO S - ALB

Automat | Alb | 220V

Niciodată nu a fost atât de ușor să îți prepari cafeaua exact așa cum îți place. Cu Genio S, setează cantitatea dorită, apasă butonul și bucură-te de o varietate delicioasă de băuturi de calitatea unui coffee shop. Designul său slim se integrează în orice bucătărie.

PERSONALIZAREA CAFELEI TALE
DEVINE O JOACĂ DE COPII

Datorită inelului LED intuitiv și a funcției XL, îți poți personaliza cu ușurință cantitatea băuturii în funcție de preferințele tale. Este o operațiune atât de simplă, încât oricine o poate face.

De ce să alegi Genio S?

Descoperă funcționalitățile espressorului tău

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
imagine-genios-basic1 imagine-genios-basic1

img-genios-eco-mode

MOD ECO 1 MIN

Genio S este prevăzut cu funcția de mod ecologic, care oprește automat aparatul după un minut de inactivitate pentru a economisi energie (rating A+ în ceea ce privește consumul de energie).

img-genios-detartrare

ALERTĂ DE DETARTRARE

Este mai ușor ca niciodată să știi când trebuie să detartrezi aparatul cu ajutorul unei alerte automate încorporate. Păstrează-ți espressorul în condiții optime și începe procedura de detartrare când se aprinde butonul de pornire/oprire în culoarea portocalie.

img-genios-fara-murdarie

FĂRĂ MURDĂRIE, FĂRĂ AGITAȚIE

Viața presupune multă muncă - cafeaua ta nu ar trebui să fie la fel. Cu espressorul Genio S, cafeaua măcinată rămâne în capsulă, lăsându-ți curată zona de prerapare a cafelei.

img-genios-presiune

PRESIUNE ÎNALTĂ

Sistemul nostru unic de înaltă presiune, de până la 15 bari, îți permite să extragi toate aromele și să-ți completezi cafeaua cu o cremă densă și catifelată.

img-genios-cald-rece

Explorează fără limite.

img-genios-selectie-automata

ALEGE, SELECTEAZĂ & ÎNCEARCĂ FUNCȚIA XL

Trebuie doar să adaugi capsula, să selectezi cantitatea dorită atingând inelul led de comandă intuitivă și să apeși butonul pentru a începe prepararea. Vrei mai mult? Cu funcția XL, te poți bucura chiar mai mult de ceașca ta de cafea (până la 300 ml) prin simpla apăsare a unui buton.

3

Sistem de înaltă presiune

Creează sortimente de cafea de calitate profesională cu o cremă densă și catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune al espressorului (de până la 15 bari).

PREPARAREA CAFELEI 
DEVINE RAPIDĂ ȘI PLĂCUTĂ

Genio S a fost proiectat pentru a se potrivi perfect oricărui stil și buget. Caracteristicile sale și utilizarea intuitivă îți vor face diminețile mult mai ușoare - și mai savuroase. 

Greutate

2,0 kg

Înălțime

27,32 cm

Producătorul aparatului

Krups

Puterea aparatului în wați

1500 W

Capacitatea rezervorului de apă

0,8 L

SĂ TRECEM LA PARTEA TEHNICĂ

Descoperă fiecare detaliu al aparatului tău.

Vreau să aflu mai multe despre acest aparat.

Lungime

11,2 cm

Adâncime

28,6 cm

Reglarea dozajului

Manuală

Tensiune

220 V

 

Garanția aparatului

2 ani