Loading...
Loading...
 
Back

DESCOPERĂ

GENIO S TOUCH

GENIO S TOUCH BY KRUPS® - ARGINTIU

Espressor

GENIO S TOUCH - ARGINTIU

Automat | ARGINTIU | 220V

Datorită designului sofisticat cu interfață intuitiv-tactilă și a funcțiilor de ultimă generație, Genio S Touch este aparatul ideal pentru a-ți personaliza cafeaua în doar câteva secunde.

LA O ATINGERE DISTANȚĂ DE PERFECȚIUNE

Cine a spus că ceva atât de compact nu poate avea un impact puternic? Genio S Touch îți oferă libertate totală de control prin personalizarea intensității, cantității și temperaturii băuturilor și prin funcția specială Espresso Boost. Toate acestea la o singură atingere distanță.

De ce să alegi Genio S Plus?

Descoperă funcționalitățile espressorului tău

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

ALEGE, SELECTEAZĂ & ÎNCEARCĂ FUNCȚIA XL

Trebuie doar să adaugi capsula, să selectezi cantitatea dorită atingând inelul led de comandă intuitivă și să apeși butonul pentru a începe prepararea. Vrei mai mult? Cu funcția XL, te poți bucura chiar mai mult de ceașca ta de cafea (până la 300 ml) prin simpla apăsare a unui buton.

 

ESPRESSO BOOST

Această tehnologie inovatoare preumezește cafeaua înainte de a o prepara, rezultând un espresso mai intens și mai concentrat exact atunci când îl dorești.

 

FĂRĂ MURDĂRIE, FĂRĂ AGITAȚIE

Viața presupune multă muncă - cafeaua ta nu ar trebui să fie la fel. Cu espressorul Genio S Touch, cafeaua măcinată rămâne în capsulă, lăsându-ți curată zona de prerapare a cafelei.

REZERVOR DE APĂ DE 0.8 L

Datorită rezervorului de apă de 0.8 l ușor de detașat, vei obține mai multe băuturi preferate între reumpleri.

CONTROLUL TEMPERATURII

Personalizează-ți și mai mult sortimentele de cafea și ciocolată în stilul din coffee shop cu cele patru setări de temperatură disponibile.

PRESIUNE ÎNALTĂ

Sistemul nostru unic de înaltă presiune, de până la 15 bari, îți permite să extragi toate aromele și să-ți completezi cafeaua cu o cremă densă și catifelată.

ALERTĂ DE DETARTRARE

Este mai ușor ca niciodată să știi când trebuie să detartrezi aparatul cu ajutorul unei alerte automate încorporate. Păstrează-ți espressorul în condiții optime și începe procedura de detartrare când se aprinde butonul de pornire/oprire în culoarea portocalie.

MOD ECO 1 MIN

Genio S Touch este prevăzut cu modulul ecologic, care oprește automat aparatul după un minut de inactivitate pentru a economisi energie (rating A+ în ceea ce privește consumul de energie).

Sistem de înaltă presiune

Creează sortimente de cafea de calitate profesională cu o cremă densă și catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune al espressorului (de până la 15 bari).

Performanță
la cel mai înalt nivel

Dacă ești în căutarea espressorului ideal care să nu ocupe mult spațiu, atunci ai ajuns unde trebuie. Ai funcții avansate, un design elegant și un meniu de coffee shop disponibile la o simplă atingere distanță.

Greutate

2,0 kg

Înălțime

27,2 cm

Producătorul aparatului

SEB

Puterea aparatului în wați

1500 W

Capacitatea rezervorului de apă

0,8 L

SĂ TRECEM LA PARTEA TEHNICĂ

Descoperă fiecare detaliu al aparatului tău

Vreau să aflu mai multe despre acest aparat.

Lungime

28,6 cm

Adâncime

11,2 cm

Mâner mecanic

Automată

Tensiune

220 V

 

Garanția aparatului

2 ani