Loading...
Loading...
 
Back

DESCOPERĂ

PICCOLO® XS

PICCOLO XS BY KRUPS® - ALB

Espressor

PICCOLO XS BY KRUPS® - ALB

Manual | ALB | 230V

Extrem de compact și performant, Piccolo XS se va potrivi perfect în bucătăria ta pentru a asigura momente de savoare ca în coffee shop, în fiecare dimineață sau oricând dorești. Iar datorită sistemului său de selectare manuală, controlul este întotdeauna în mâinile tale.

UN ESPRESSOR UȘOR DE ÎNDRĂGIT

Compact, dar calitativ, Piccolo XS are un design modern care se impune cu mult peste greutatea sa. Savurează toate sortimentele preferate exact așa cum îți plac, datorită sistemului său de înaltă presiune.

De ce să alegi Piccolo XS?

Descoperă funcționalitățile espressorului tău

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-4
hotpoint-6

ALEGE & SELECTEAZĂ

Pur și simplu adaugă capsula dorită și apasă ușor pe maneta aparatului pentru a ajusta cantitatea de apă și a-ți prepara băutura perfectă, exact pe gustul tău, în mai puțin de un minut. 

 

 

 

FĂRĂ MURDĂRIE, FĂRĂ AGITAȚIE

Viața presupune multă muncă - cafeaua ta nu ar trebui să fie la fel. Cu espressorul Piccolo XS, cafeaua măcinată rămâne în capsulă, lăsându-ți curată zona de preparare a cafelei.

REZERVOR DE APĂ CU O CAPACITATE OPTIMĂ

Datorită rezervorului de apă de 0,8 l ușor de detașat, vei obține mai multe băuturi preferate între reumpleri.

Explorează fără limite.

PRESIUNE ÎNALTĂ

Sistemul nostru unic de înaltă presiune, de până la 15 bari, îți permite să extragi toate aromele și să-ți completezi cafeaua cu o cremă densă și catifelată.

ALERTĂ DE DETARTRARE

Este mai ușor ca niciodată să știi când trebuie să detartrezi aparatul cu ajutorul unei alerte automate încorporate. Păstrează-ți espressorul în condiții optime și începe procedura de detartrare când se aprinde butonul de pornire/oprire în culoarea portocalie.

MOD ECO 1 MIN

Piccolo XS este prevăzut cu modulul ecologic, care oprește automat aparatul după un minut de inactivitate, după pregătirea băuturii, pentru a economisi energie (rating A+ în ceea ce privește consumul de energie).

Băuturi versatile, reci și calde

Espressorul cu capsule Piccolo XS este atât de versatil încât poți prepara cu ușurință o varietate de băuturi

Creează cafele de calitate profesională cu o cremă densă și catifelată, datorită sistemului de înaltă presiune al espressorului (de până la 15 bari).

Extraordinar și uimitor

Bucură-te de un aparat care se ocupă de prepararea cafelei la un alt nivel, ocupând în același timp foarte puțin spațiu.

Greutate

2,0 kg

Înălțime

27,6 cm

Producătorul aparatului

Krups

Puterea aparatului în wați

1500 W

Capacitatea rezervorului de apă

0,8 L

Să trecem la partea tehnică

Descoperă fiecare detaliu al aparatului tău

Vreau să aflu mai multe despre acest espressor.

Lungime

13,6 cm

Adâncime

26,6 cm

Reglarea dozajului

Manuală

Tensiune

230 V

 

Garanția aparatului

2 ani