You have reached the website

STARBUCKS CAFFÈ LATTE,12 CAPSULE CAFEA,121.2G

Cafea cu textură fină și cremoasă.

23,98 RON
23,98
  • Detalii
  • Mai multe informații
  • Recenzii și ratinguri

Inspirată de emblematicul Starbucks® Caffè Latte, savurează acasă această cafea cu textură fină și cremoasă, preparată la espressorul tău NESCAFÉ Dolce Gusto.

O cafea cu o finețe aparte. După ani de evaluare și expertiză am reușit să definitivăm spectrul de prăjire STARBUCKS. Fiecare cafea necesită un nivel de prăjire ușor diferit pentru a-și dezvălui potențialul maxim de aromă, aciditate, robustețe și savoare.
Prăjirea ușoară Delicate și catifelate, sortimentele STARBUCKS cu prăjire ușoară dezvăluie o încântare delicată a simțurilor și oferă o cafea potrivită și aromată, cu note de prăjire ușoară.
Prăjirea medie Fine și echilibrate, sortimentele STARBUCKS cu prăjire medie aduc un mic imbold și dezvăluie o cafea cu o consistență medie și prăjire pronunțată.
Prăjirea intensă Bogate și puternice, sortimentele STARBUCKS cu prăjire intensă dezvăluie arome robuste și esența caracteristică prăjirii.
Declaratie nutritionala Per 100 g
     
Valoare energetica kJ 1816
Valoare energetica kcal 433
Grasimi g 19,6
din care acizi grasi saturati g 11,2
Glucide g 41
din care zaharuri g 40,5
Fibre  g 4,1
Proteine g 20,3
Sare g 1,22


Ingrediente

Lapte praf integral (74.3%), zahăr (12.9%), cafea solubilă (11.7%), corector de aciditate (carbonați de sodiu), cafea prăjită și măcinată (0.2%).

Scrie propria recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Înregistrează-te aici.